Work in progress

Work in progress

BIO
Autor i director nascut a Barcelona (1992). Premi revelació 2020 als Premis de la Crítica de les Arts Escèniques per la dramatúrgia i la direcció de l’espectacle Karaoke Elusia, estrenat a la Sala Beckett i al Centro Dramático Nacional en el context del projecte internacional de creació escènica Extended Universe. Coguionista i director del llargmetratge El sitio de Otto, estrenat al BCN Film Fest i seleccionat a festivals com l’Atlántida Film Fest, el Reteena, Cinespaña o el London Spanish Film Festival. Adaptador (Napalm al cor, Sala Beckett) i traductor (Cacophony, Sala Beckett). Membre de la 3a edició d’Els Malnascuts, autor d’una de les ficcions sonores del projecte Dramawalker i un dels artistes de la 14a edició de Creadors ENRESiDÈNCiA. Premi de Teatre Calderón de la Barca 2023 per Massa brillant.

Autor y director nacido en Barcelona (1992). Premio revelación 2020 en los Premios de la Crítica de las Artes Escénicas de Barcelona por la dramaturgia y la dirección del espectáculo Karaoke Elusia, estrenado en la Sala Beckett y el Centro Dramático Nacional en el contexto del proyecto internacional de creación escénica Extended Universe. Coguionista y director del largometraje El sitio de Otto, estrenado en el BCN Film Fest y seleccionado en festivales como el Atlántida Film Fest, el Reteena, Cinespaña o el London Spanish Film Festival. Adaptador (Napalm en el corazón, Sala Beckett) y traductor (Cacophony, Sala Beckett). Miembro de la 3a edición de Els Malnascuts, autor de una de las ficciones sonoras del proyecto Dramawalker y uno de los artistas de la 14a edición de Creadors ENRESiDÈNCiA. Premio de Teatro Calderón de la Barca 2023 por Massa brillant.

Author and director born in Barcelona (1992). He won the Revelation Award at Barcelona’s Performing Arts Critic’s Awards after writing and directing Karaoke Elusia, a show about bullying and teen suicide that opened at Sala Beckett in December 2020. He co-wrote and directed El sitio de Otto, a coming-of-age film that premiered at the BCN Film Fest in June 2020 and was screened at the Atlántida Film Fest, Cinespaña, the London Spanish Film Festival and Reteena. He adapted Pol Guasch’s Napalm in the Heart for the stage and translated Molly Taylor’s Cacophony into Catalan. He was a member of Els Malnascuts during its 3rd edition, wrote one of the stories that were included in Centro Dramático Nacional’s Dramawalker and was one of the artists in the 14th edition of Creadors ENRESiDÈNCiA. He is the winner of 2023’s Calderón de la Barca Theatre Award for Massa brillant.